ΜΕΝΟΥ

22 IOYN. 2016

ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ!

Για 6η χρονιά, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας επιστρέφει! Περισσότερες από 20 προβολές στα ομορφότερα σημεία της πόλης, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με ελεύθερη είσοδο και παρέα τη Fischer!

Το Athens Open Air Film Festival (Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας) έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη και παρέα με την αγαπημένη μας μπίρα μας δίνει ραντεβού για 6η συνεχόμενη χρονιά. Τη μπίρα που αγαπάει τον καλό κινηματογράφο και συμπληρώνει ιδανικά τις ξεχωριστές στιγμές του 6ου Athens Open Air Film Festival, δροσίζοντας απολαυστικά και κερνώντας το κοινό των προβολών.

Θρυλικά μιούζικαλ, σπαγγέτι γουέστερν, καταξιωμένα δράματα, πολυβραβευμένες δημιουργίες, ταινίες φαντασίας και τρόμου, ελληνικά φιλμ που αξίζει να δείτε και ανεξερεύνητα διαμάντια του σινεμά συνοδευόμενα από ζωντανή μουσική αποτελούν το φετινό πρόγραμμα του 6ου Athens Open Air Film Festival!

Για να δείτε το πρόγραμμα Athens Open Air Film Festival, κάντε κλικ εδώ.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

20 10 2017

58° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝ/ΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για 11η χρονιά, πιστή στο σινεφίλ ραντεβού της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Fischer, ως Χορηγός Βραβείων...

22 ΜΑΡ. 2017

Το Φεστιβαλ Γαλλοφωνου Κινηματογραφου ενηλικιωνεται. Η Fischer θα ειναι εκει.

Για 7η συνεχή χρονιά, σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές του Γαλλόφωνου Φεστιβάλ - την ενηλικίωση του, η Fischer θα απονέμει...