ΜΕΝΟΥ

22 IOYN. 2016

INTERNATIONAL FILM FESTIVAL OF PATMOS, ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Για μία ακόμα χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Πάτµου και η Fischer µάς προσκαλούν σε ένα από τα πιο όµορφα νησιά του νοτιανατολικού Αιγαίου, για ένα φεστιβάλ που κατάφερε µέσα σε λίγα μόνο χρόνια να γίνει σηµείο συνάντησης και πηγή έµπνευσης για καλλιτέχνες και κινηµατογραφιστές από όλο τον κόσµο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγµατοποιηθούν σεµινάρια, εργαστήρια και οµιλίες διεθνώς καταξιωµένων καλλιτεχνών και κινηµατογραφιστών, ενώ το IFFP συνεχίζει µε ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του µε τo Sundance Channel και δημιουργεί µία δίοδο επικοινωνίας µε κινηµατογραφιστές και ταινίες του εξωτερικού.

Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και κινηµατογραφιστές συνεργάζονται εδώ και έξι χρόνια, ενώνοντας τις δυνάµεις τους και δείχνοντας τη δουλειά τους στο κοινό που συγκεντρώνεται από όλο τον κόσμο στην Πάτµο. Μια ζωντανή και δυναµική πολιτιστική κοινότητα, ένα γόνιµο περιβάλλον που ενώνει διαφορετικούς πολιτισµούς και ιδέες. Αυτό είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Πάτµου και η Fischer, πιστή στα κινηματογραφικά δρώμενα, δεν θα μπορούσε να λείπει!

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

04 ΑΠΡ. 2019

Η FISCHER ΣΤΟ 20° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Το Φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Έλληνα σινεφίλ, γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλια του και προσκαλεί το κοινό να...

22 ΦΕΒ. 2019

Η FISCHER ΣΤΟ 21° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η αυλαία ανοίγει για το 21o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η Fischer, πιστή στο ραντεβού της, απονέμει για 6η συνεχή χρονιά...