ΜΕΝΟΥ

20 ΜΑΡ. 2018

19° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝ/ΦΟΥ

Τα Βραβεία Κοινού Fischer για ακόμη μία φορά σε μία από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές διοργανώσεις της χώρας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου θα προσφέρει μοναδικές σινεφιλικές εμπειρίες που συνθέτουν έναν ύμνο στην γαλλική κουλτούρα.

 

Το φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του στην Αθήνα, την Τρίτη 20 Μαρτίου στο εμβληματικό «Παλλάς» της οδού Βουκουρεστίου, ενώ στην συνέχεια η «δράση» θα μεταφερθεί στο γειτονικό «Zonar’s» για το λαμπερό party έναρξης, με τη Fischer να κλέβει τις εντυπώσεις στα ποτήρια των σινεφίλ.

 

Στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, επίτιμος καλεσμένος είναι ο Πρέσβης της Γαλλίας κ.Christophe Chantepy και σημαντικοί συντελεστές των ταινιών που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Την βραδιά θα ανοίξει η προβολή της ταινίας “Η υπόσχεση της Αυγής” του Éric Barbier, ο οποίος θα είναι και ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς.

 

Για 9 ημέρες, μοναδικές γαλλόφωνες κινηματογραφικές παραγωγές θα ταξιδέψουν τους χιλιάδες θεατές ενώ η μπίρα Fischer, θα είναι παρούσα με τις κάλπες της έξω από τις κινηματογραφικές αίθουσες, για να υποδεχτεί τις ψήφους του κοινού το οποίο θα επιλέξει την ταινία που θα αποσπάσει το Bραβείο Kοινού Fischer, ανάμεσα από ένα σύνολο 45 μοναδικών δημιουργιών.

 

Τον ρυθμό φέτος δίνουν η κομψότητα και η υψηλή αισθητική. Έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες τόσο με τον κινηματογράφο και την ειδική θεματική που θα παρουσιάσει το φεστιβάλ, όσο και με τον γνήσιο χαρακτήρα και την αισθητική της Fischer . Ιt’s about taste!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προβολές του Φεστιβάλ επισκεφθείτε το festivalfilmfrancophone.gr, και κερδίστε διπλές προσκλήσεις στη σελίδα της Fischer στο Facebook facebook.com/FischerBeerGreece.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

04 ΑΠΡ. 2019

Η FISCHER ΣΤΟ 20° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Το Φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Έλληνα σινεφίλ, γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλια του και προσκαλεί το κοινό να...

22 ΦΕΒ. 2019

Η FISCHER ΣΤΟ 21° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η αυλαία ανοίγει για το 21o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η Fischer, πιστή στο ραντεβού της, απονέμει για 6η συνεχή χρονιά...